Chips av grönkål

Standard

Så här när julafton har varit kan jag ju i alla fall låtsas som om jag är redo att börja ett nyttigare liv. 

Ett steg till det var att prova på att göra chips av grönkål. Det smakade riktigt gott och är ju dessutom nyttigt så det kommer att göras fler gånger. Tyvärr har jag ändå svårt att tro att de helt kan ersätta vanliga chips.

200 gram grönkål blandas med lite olivolja och salt i en bunke. Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 100 grader till de har fått färg och är krispiga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s